Ponturi Pariuri Baschet Hapoel Holon vs Opava

UNIBET

Reprezentanta Cehiei în FIBA Champions League, Opava, are o misiune imposibilă în meciul de azi din Israel. Hapoel Holon este favorita certă a meciului, iar linia de handicap a ajuns de la -13 la -19.5 pentru această partidă, semn că s-a mizat mult pe victoria gazdelor la o diferență mare, astfel că bookmakerii au fost nevoiți să facă ajustări.

O informație care mi se pare interesantă și de care vreau să profit este aceea că Vaclav Bujnoch, centrul cehilor, nu este disponibil pentru această partidă. El are o medie de 12.3 puncte per meci și 7.1 recuperări, iar fără el cifrele echipei sunt mai slabe.

cota2.ro

În cele 3 partide disputate până acum în Champions League, Opava a reușit o singură victorie și două înfrângeri, având o medie de fix 75 de puncte marcate per meci, iar în aceste condiții bookmakerii au setat corect linia de over/under pe echipă la 75.5. Totuși, absența lui Bujnoch va fi un aspect foarte important, iar în acest caz aleg să mizez cu încredere pe SUB 75.5 puncte reușite de Opava în meciul din această seară.

<<AICI AI COTA 35.00 IN LOC DE 1.08 PENTRU MIERCURI>>

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Hapoel Holon vs Opava
Pronostic:
Opava SUB 75.5 puncte
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro