Meciul Zilei pentru luni de la Mihalache

NetBet

Zi plină de bombe duminică, iar deși am evitat soliștii pe Lyon, Manchester United sau Barcelona, alegerile mele s-au dovedit total neinspirate. Partea bună este că sâmbătă am avut o zi excelentă și suntem pe plus destul de bine.

Nu avem o ofertă prea bogată astăzi, dar am selectat un meci cu niște cifre interesante.

cota2.ro

Deportivo nu merge bine deloc, dar trebuie să remarcăm faptul că meciurile echipei nu sunt plictisitoare deloc! Atacul funcționează decent, dar compartimentul defensiv este cel care trage cifrele în jos. Mărturie stau și procentajele de 83% înregistrate în ultimele 6 partide disputate cu goluri marcate de ambele echipe.

Betis, adversarul de azi, nu e deloc mai prejos, în 4 din ultimele 5 meciuri înregistrându-se goluri în ambele porți și un total de 26 de goluri înscirse în ultimele 5 etape disputate, așadar o medie de peste 5 goluri pe meci. Impresionant!

Voi merge pe același trend de goluri multe în acest meci și voi miza pe linia de handicap asiatic de over 3, ceea ce înseamnă că la fix 3 goluri marcate în meci, miza este returnată, deci este nevoie de minim 4 reușite pentru a câștiga pariul. Voi folosi mize de valoare medie spre mare. Succes!

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Deportivo La Coruna vs Betis Sevilla
Pronostic:
over 3 asiatic
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro