Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.41

BETANO

Poli Iași este complet ieșită din formă, iar cele 4 înfrângeri consecutive din campionat nu sunt întâmplătoare. Azi primește vizita Craiovei, o echiă aflată la polul opus în materie de formă de moment, unde este neînvinsă de 5 etape și s-a cocoțat pe podium.

Cu 4 înfrângeri în ultimele 5 etape, Stuttgart a ajuns pe ultimul loc în Bundesliga, înscriind doar 6 goluri în 9 etape, ceea ce este strigător la cer. Azi va primi vizita lui Eintracht Frankfurt, o echipă aflată pe val, cu 3 victorii în ultimele 4 etape, dar care merge bine și în Europa League. Sebastian Haller va reveni în atacul lui Frankfurt, un mare plus pentru oaspeți.

cota2.ro

Napoli a remizat cu Roma, dar pornește favorită certă pe propriul teren cu Empoli, echipă care timp de o repriză a dat semne că ar putea să încurce marele Juventus. Totuși, cu doar două puncte obținute din deplasările acestui sezon, și acelea la Chievo și Frosinone, e greu să emiți pretenții pe San Paulo, acolo unde Napoli a câștigat 4 din cele 5 meciuri disputate, înscriind de 10 ori și primind doar 3 goluri.

<<VEZI AICI COTA 40.00 DIN WEEKEND>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Poli Iași vs CSU Craiova
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Stuttgart vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
X2
Cota
1.44
Napoli vs Empoli
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 2.41
Profit: 14.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro