Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

BETANO

În general, meciurile dintre FCSB și Astra Giurgiu sunt sortite neprevăzutului, pentru că sunt două echipe reactive și cu traseu sinusoidal de-a lungul unui campionat. Dacă unii se uită ca râma la bordură și nu înțeleg ce scriu, îi rog să lase un comment la acest articol și le explic.

Meciul de azi este marcat de evenimente importante, iar eu sugerat pariorilor business un pronostic încă de joi seara, tocmai pentru a prinde cea mai bună valoare a cotelor, era clar că vor scădea, ceea ce s-a și întâmplat. Pe scurt: partonul Astrei condamnat la închisoare, Astra a jucat un meci de 120 de minute la mijlocul săptămânii, în timp ce FCSB a mers cu rezervele la Călărași și și-a îndeplinit obiectivul - acela de a renunța la Cupa României pentru a nu mai consuma timp și resurse - prioritatea fiind campionatul. Am ales să joc solistul pe FCSB la această casă de pariuri pentru că are marjă 0% pe acest meci!

cota2.ro

O ofertă foarte bună pentru cei care nu au încă un cont deschis la BETFAIR este aceea de a profita de promoția zilei în care pot juca victoria lui FCSB la cota 50.00 dacă folosesc codul special al promoției de mai jos.

<<AICI AI CODUL PENTRU COTA 50.00>>

Cea de-a doua selecție de pe biletul meu este solistul pe Borussia Monchengladbach, echipă care a demonstrat că poate ravagii chiar și pe Allianz Arena. Fortuna Dusseldorf a demonstrat până acum că Bundesliga este o pălărie prea mare pentru ea, drept urmare, ultimele 5 etape au fost eșecuri din ce în ce mai usturătoare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Astra
Pronostic:
1
Cota
1.64
Monchengladbach vs Dusseldorf
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 2.23
Profit: 12.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro