Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

BETANO

Hai măi oameni buni...ați văzut cum am pierdut biletul de ieri de cota 2.60? Are echipa noastră 3-1 și este egalată în minutul 90...păcat, dar astea sunt pariurile.

Azi voi miza pe două meciuri din competițiile europene, dar din sporturi diferite. FC Porto este pur și simplu o echipă mult mai puternică și mai valoroasă decât Lokomotiv Moscova, iar acum două săptămâni a demonstrat asta chiar pe terenul rușilor unde s-a impus cu 3-1.

cota2.ro

  • Lokomotiv are 3 înfrângeri în primele 3 runde și nu mai poate emite pretenții în această grupă
  • Lokomotiv este fără victorie în ultimele 11 deplasări din Champions League de 16 ani încoace
  • Porto este pe prima poziție, iar o victorie astăzi îi cam asigură biletele pentru optimi

Cel de-al doilea meci pe care mizez este din baschet, din Eurocup. Torino încă nu are victorie în această competiție și astăzi primește vizita lui Fraport Skyliners din Frankfurt, o echipă destul de imprevizibilă. Totuși, Larry Brown a revenit pe banca tehnică a lui Torino și promite să reabiliteze parcursul european.

Frankfurt a pierdut 3 din 5 meciuri în Germania, fiind pe locul 11, iar centrul Jonas Wolfarth Bottermann lipsește. Nemții au titulari buni, dar jucătorii de rotație sunt destul de slab, în timp ce Torino stă mult mai bine la acest capitol.

Ar mai fi un aspect important: pentru Torino, o înfrângere înseamnă eliminarea astăzi, în timp ce o victorie le ține șansele de calificare în viață, în timp ce pentru Frankfurt nu e un capăt de țară dacă pierd. Și hai să ne gândim și la aspectele comerciale ale partidei: FIBA nu ar avea niciun interes ca o echipă de talia lui Torino să fie eliminată repede! Torino are sponsori buni și este un material de marketing decent pentru Eurocup.

<<AICI AI COTA 60.00 PENTRU MARTI>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
1
Cota
1.33
Torino vs Frankfurt
Pronostic:
Torino -1.5 HA
Cota
1.53
Cota finala: 2.03
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro