Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETFAIR SPORTSBOOK

Akhisar Bld Spor - FC Sevilla

Sevilla s-a impus in tur cu 6-0 si nu cred ca astazi vor avea probleme nici daca o sa joace cu rezervele. Spaniolii sunt mult mai valorosi, au mult mai multa calitate in joc si au jucatori cu un joc individual excelent. E clar ca pentru turci, aceasta calificare in grupe a insemnat o sarbatoare insa Europa League e o palarie mult prea mare pentru acestia.

cota2.ro

Olympiakos Pireu - F91 Dudelange

Grecii trebuie sa obtina cele 3 puncte in acest meci deoarece in urmatoarele 2 meciuri vor juca cu celelalte 2 pretendente la calificarea in faza superioara a competitiei. Ma astept la o victorie mai clara decat cea din tur deoarece intre cele 2 echipe e o diferenta clara de valoare, dar si din cauza campionatelor de un provin.

KRC Genk - Besiktas JK

Turcii nu se regasesc in acest sezon de Europa League si sunt aproape de o eliminare surprinzatoare. Besiktas e o echipa care marcheaza dar incaseaza foarte multe goluri, iar Genk, atunci cand prinde un spatiu liber il fructifica deoarece belgienii au o calitate foarte buna in atac. Ma astept la multe goluri de la acest meci, chiar si goluri in ambele porti.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Akhisar Bld Spor vs FC Sevilla
Pronostic:
FC Sevilla -1 AH
Cota
1.00
Olympiakos Pireu vs F91 Dudelange
Pronostic:
Olympiakos Pireu -1 AH
Cota
1.23
KRC Genk vs Besiktas JK
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.23
Profit: 2.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro