Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.57

BETANO

Eintracht Frankfurt trece printr-o perioadă excelentă și a acumulat 13 puncte în ultimele 5 meciuri, ceea ce înseamnă 76% din totalul din acest sezon. Sebastian Haller și Luja Jovic sunt pe val, fiecare cu câte 7 reușite stagionale, iar pentru meciul de duminică sunt apți de joc.

Schalke stă destul de rău în campionat, cu doar 10 puncte acumulate, însă pare să se descurce de minune în Champions League, unde are șanse mari de calificare în optimi. Frankfurt este neînvinsă în ultimele 7 partide directe cu Schalke din toate competițiile, și este logic ca în aceste condiții să mizez pe faptul că nu se vor împiedica nici azi.

cota2.ro

Ambele echipe au marcat în 10 din ultimele 12 partide oficiale disputate de Standard Liege, la fel ca în ultimele 6 partide disputate de gazda de azi, Kortrijk. Să lăsăm tradiția să continue...

După 1-1 în partida tur, Sporting Kansas City este văzută ca favorită la calificarea în semifinalele play-off-ului MLS în fața lui Real Salt Lake, însă consider o valoare mai bună pe selcția de goluri în ambele porți. Ambele echipe au marcat în 5 din ultimele 6 directe și am putut bifa GG-ul în 5 din ultimele 6 meciuri ale ambelor echipe implicate în meciul de azi.

COTE PROMO EXCELENTE DUMINICA



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Frankfurt vs Schalke
Pronostic:
1X
Cota
1.36
Kortrijk vs Standard Liege
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Kansas City vs Real Sal Lake
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Cota finala: 3.57
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro