Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

Meciul de baschet dintr Panionios și Panathinaikos mi-a atras atenția astăzi, pentru că linia de handicap acordată lui Pao este destul de mare. Evident, diferența de valoare dintre cele două echipe este una destul de mare, probabil că problema câștigătoarei în această întâlnire nu este nici măcar o secundă sub semnul întrebării, dar trebuie menționat că Panathinaikos va avea un meci destul de greu vineri în Euroliga pe terenul lui Anadolu Efes, deci o posibilă rotație a jucătorilor este logică.

În al doilea rând, trebuie avut în vedere și faptul că Panionios a schimbat conducerea tehnică și a adus doi jucători noi, Papantoniou, un jucător grec destul de bun, dar și pe Dorsey, fost câștigător de Euroligă care a trecut prin curtea lui Olympiakos și Barcelona.

cota2.ro

Pentru a crește valoarea cotei finale, astfel încât să depășesc bariera dublării mizei, voi adăuga un meci din fotbal, care, probabil, este bankerul zilei. Newry City este lanterna roșie a campionatului din Irlanda de Nord și în ultimele 9 etape a acumulat doar 2 puncte, pierzând ultimele 5 meciuri, interval în care a încasat minim 2 boabe în fiecare partidă, având un golaveraj rușinos: 1-13.

Astăzi, echipa antrenată de Darren Mullen se deplasează astăzi pe terenul lui Cliftonville, formație care are o ascensiune spectaculoasă, câștigând 4 din ultimele 5 etape. Mai mult, ultimele 5 meciuri disputate de Cliftonville pe teren propriu au fost victorii, iar în 4 dintre acestea au înscris fix 3 goluri, ceea ce nu este exclus nici azi.

OFERTA LUNII NOIEMBRIE

Deschide un cont nou la Betfair prin linkul de mai jos și primești GRATUIT următorul pachet de beneficii:

  • acces nelimitat în grupul Premium - vezi aici statisticile
  • masterclass pariuri sportive „Puterea Cotelor” în format PDF - vezi aici detalii
  • bonus până la 450 de Lei din partea casei de pariuri

*Pachetul este disponibil doar pentru cei care deschid conturi noi după data de 12 noiembrie, obligatoriu prin linkul de mai jos și efectuează o primă depunere de minim 60 de lei

<<DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Panionios vs Panathinaikos
Pronostic:
Panionios +28.5 HA
Cota
1.65
Cliftonville vs Newry City
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 2.08
Profit: 10.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro