Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.62

MAXBET

Unics Kazan este liderul gurpei D din Eurocup, iar media de puncte reușite per meci pentru ruși este de peste 86. În toate cele 6 etape, Unics a marcat minim 80 de puncte, o singură dată având nevoie de OverTime, meciul de la Unicaja terminându-se la egalitate, 70-70 la finalul timpului regulamentar.

Gazda de azi este echipa din Lituania, Rytas Vilnius, echipă cu evoluții oscilante, având 3 victorii și 3 înfrângeri în cele 6 partide scurse. Problema este că în această partidă, Kramer, cel mai bun fundaș al gazdelor, va lipsi, deoarece a suferit o accidentare pentru care se estimează 3 săptămâni de absență. În aceste condiții, șansele ca Unics Kazan să înscrie destul de multe puncte cresc!

cota2.ro

Cel de-al doilea meci de pe biletul meu de azi este din handbal. Gloria Buzău este o echipă decentă pe propriul teren, iar atmosfera din sala Romeo Iamandi este una potrivnică oricărei echipe oaspete. Voi miza pe victoria lor în meciul de azi cu Zalăul lui Tadici, echipă care se dovedește destul de „cuminte” în deplasare.

2.000 DE LEI BONUS LA PARIURI

MaxBet este casa de pariuri care oferă cel mai mare pachet de bonusuri de bun venit din Romania! Poti primi pana la 2.000 de lei din partea casei de pariuri daca iti deschizi un cont prin butonul de mai jos! In plus: primesti acces GRATUIT in grupul Premium Cota2.ro, cea mai profitabila comunitate de pariori din țară!


Am jucat acest pariu la MAXBET!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS DUBLU de 777 Lei!

Joacă BONUS DUBLU de 777 lei
Rytas vs Unics Kazan
Pronostic:
Unics peste 79.5 puncte
Cota
1.87
Gloria Buzau vs HC Zalau
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.62
Profit: 8.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro