Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

Când vine vorba de sala Liceului cu Program Sportiv din Suceava, recunosc că sunt nostalgic, pentru că am jucat fotbal de foarte multe ori acolo, alături de prieteni foarte dragi. Sala e mică, iar la meciurile de handbal cele 300 de locuri sunt ocupate în totalitate. Tribuna e chiar lângă teren, iar publicul crează o atmosferă ostilă pentru adversari.

Chiar dacă nu a câștigat niciun meci până acum, echipa locală are șanse mari să se impună azi în fața lui CSM Făgăraș, iar bookmakerii sunt de aceeași părere. În duelurile directe anterioare, punctele s-au cam împărțit de fiecare dată, echipa gazdă fiind cea cu câștig de cauză.

cota2.ro

Fosta campioană a Europei, CSM București, suferă în acest sezon, iar astăzi se deplasează la Bistrița, la scurt timp după o deplasare dificilă în Ungaria, unde a reușit să își reabiliteze poziția în grupele Ligii Campionilor, urmare a victoriei de la Ferencvaros.

Ne putem aștepta la menajarea vedetelor CSM-ului, în condițiile în care programul este foarte încărcat, iar duminică este din nou meci de Champions League cu Bietingheim. Bistrița este o echipă arțăgoasă, iar pe teren propriu se dovedește a fi o nucă tare, cu 4 victorii și o singură înfrângere în cele 5 etape disputate până acum. Normal ar fi ca CSM București să se impună, dar chiar nu văd cum ar putea să o facă la minim 10 goluri diferență.

OFERTA LUNII NOIEMBRIE

Deschide un cont nou la Betfair prin linkul de mai jos și primești GRATUIT următorul pachet de beneficii:

  • acces nelimitat în grupul Premium - vezi aici statisticile
  • masterclass pariuri sportive „Puterea Cotelor” în format PDF - vezi aici detalii
  • bonus până la 450 de Lei din partea casei de pariuri

*Pachetul este disponibil doar pentru cei care deschid conturi noi după data de 12 noiembrie, obligatoriu prin linkul de mai jos și efectuează o primă depunere de minim 60 de lei

<<DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSU Suceava vs CSM Făgăraș
Pronostic:
1
Cota
1.38
CSM Bistrița vs CSM București
Pronostic:
Bistrița +9.5 HA
Cota
1.50
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro