Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.21

UNIBET

Prieteni, azi voi juca un bilet de cota 3.20 format din 3 meciuri, cu miză medie. Din păcate ieri am încercat să mă piș contra vântului la meciul dintre Bistrița și CSM București, dar prestația gazdelor a fost mult sub așteptări. Totuși, rămânem cu 5 bilete câștigate din ultimele 7 postate FREE pe site.

Cât despre membrii grupului Premium, cred că sunt mulțumiți de ziua de ieri, deoarece am realizat profit bunicel, cu câteva bilete la miză mai mare. Dacă nu ești deja membru al grupului PREMIUM, te aștept să intri GRATUIT dacă îndeplinești condițiile de aici.

cota2.ro

San Marino vs Moldova

Ultimele 13 înfrângeri ale lui San Marino au fost la minim 2 goluri diferență, iar azi primesc vizita Moldovei, echipă care încă păstrează șanse reale pentru primul loc.

Real Madrid vs Khimki Moscova

Avem baschet în Euroliga, iar cota pe Real Madrid a scăzut ieri după apariția informației că rușii de la Khimki menajează jucători importanți care nici măcar nu au făcut deplasarea. Ca și comparație, ieri am dat în grupul Premium 10.5 Handicap pe Real Madrid la cota 1.90, iar azi e 1.53...avantajul de a fi în grupul Premium!

Darussafaka vs Milano

La fel, marți am dat Milano -4.5 la 1.90 în grupul Premium, azi e 1.60, iar linia s-a mutat la -6.5...subliniez aceste aspecte pentru ca voi să înțelegeți că membrii grupului au parte de cele mai bune valori ale cotelor, pe care poate că nu le-ar identifica singuri. Gândiți-vă doar la faptul că deja din cele două meciuri de baschet se poate face profit deja din Cash-out. Pentru biletul de azi voi miza pe victoria lui Milano la minim un coș diferență.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
San Marino vs Moldova
Pronostic:
Moldova -1.5 HA
Cota
1.57
Real Madrid vs Khimki
Pronostic:
Real Madrid -9.5 HA
Cota
1.46
Darussafaka vs Milano
Pronostic:
Milano -1.5 HA
Cota
1.40
Cota finala: 3.21
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro