Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.99

UNIBET

Tara Galilor - Danemarca

Danemarca e o echipa mai complexa decat Tara Galilor, dupa parerea mea. Oaspetii au nevoie de cele 3 puncte pentru a intra la conducerea grupei, loc pe care il ocupa chiar adversara de astazi. In meciul tur, Danemarca s-a impus cu 2-0 si cred ca un deznodamant identic nu ar fi exclus.

cota2.ro

Olanda - Franta

Cu siguranta va fi un meci extrem de placut si un meci pe care se va paria foarte mult. Olanda e intr-o revenire de forma si practica un fotbal placut ochiului dar in fata acestora e campioana mondiala. In tur, francezii s-au impus cu scorul de 2-1 si cred ca daca Olanda o sa reuseasca un egal in acest meci o sa fie o realizare destul de importanta.

Alexander Zverev - John Isner

Zverev are nevoie de victorie in meciul cu Isner pentru a se califica in faza urmatoare la turneul campionilor. Chiar daca acesta va pierde are sansa de a se califica insa va sta la mana celuilalt meci ceea ce nu este un lucru tocmai placut. Pe hard, Zverev s-a impus in 3 din cele 4 meciuri disputate in fata lui Isner, iar in fiecare meci acesta a luat minim un set. Ma astept ca si astazi sa o faca si sa se impuna cat mai clar.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Tara Galilor vs Danemarca
Pronostic:
Echipa gazdă să înscrie prima și să câștige meciul - NU
Cota
1.33
Olanda vs Franta
Pronostic:
Echipa gazdă să înscrie prima și să câștige meciul - NU
Cota
1.28
Alexander Zverev vs John Isner
Pronostic:
Alexander Zverev +1.5 seturi
Cota
1.17
Cota finala: 1.99
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro