Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

HC Davos - Lausanne HC

Oaspetii au o echipa destul de buna chiar daca in acest moment se afla pe locul 5 in Liga Nationala de Hochei din Elvetia. In ultimul meci direct oaspetii au jucat foarte slab insa, in rest, au marcat foarte mult. Ma astept ca Lausanne sa marcheze astazi minim 2 goluri deoarece forma gazdelor este una destul de slaba.

cota2.ro

HC Dinamo Minsk - Avtomobilist Yekaterinburg

Oaspetii merg ”ceas” in KHL in timp ce gazdele nu prea incanta absolut deloc in compartimentul defensiv. Oaspetii au marcat de fiecare data in deplasare in acest sezon, iar gazdele au primit gol in fiecare meci de pe teren propriu. Oaspetii au o echipa foarte bine pusa la punct si cred ca in meciul de astazi vor reusi sa marcheze minim 2-3 goluri.

Tuto Hockey - Leki Hockey

Leki este lider in Finlanda si traverseaza o perioada foarte buna, iar forma de moment a echipei este una excelenta. Gazdele nu prea exceleaza in aceasta perioada, iar in meciurile directe oaspetii au marcat destul de mult. Casele de pariuri o vad pe Tuto favorita insa eu nu cred acest lucru. O sa merg pe minim 2 goluri marcate de oaspeti deoarece cred ca acestia pot castiga destul de lejer meciul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
HC Davos vs Lausanne HC
Pronostic:
Lausanne HC peste 1.5 goluri
Cota
1.27
HC Dinamo Minsk vs Avtomobilist Yekaterinburg
Pronostic:
Avtomobilist Yekaterinburg peste 1.5 goluri
Cota
1.21
Tuto Hockey vs Leki Hockey
Pronostic:
Leki Hockey peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.00
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro