Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.04

UNIBET

E vineri, e zi de Liga 3 pentru mine, după cum v-am obișnuit. Azi voi miza destul de simplu pe un bilet format din două meciuri, la cote care îmi convin.

Foresta Suceava se chinuie să pună bazele unei echipe competitive care să poată emite pretenții la promovarea în Liga 2, dar momentan mai are de lucru. Sucevenii au reușit să lege 2 victorii la rând, iar pe propriul teren sunt greu de răpus, drept dovadă bilanțul de 4 victorii și un rezultat de egalitate în acest sezon. De menționat că egalul a fost obținut în fața favoritei la promovare, Oțelul Galați.

cota2.ro

Oaspeții de azi sunt cei de la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă care la rândul ei se chinuie să revină acolo unde ne-a obișnuit să fie - pe prima scenă a fotbalului românesc. Dar până acolo puștii talentați de la Ceahlăul mai au de crescut.

Cel de-al doilea meci de pe biletul meu este cel dintre Înainte Modelu și Agricola Borcea...nu aș vrea să vă spun prea multe despre această partidă, dar trebuie doar punctat faptul că 10 din cele 11 meciuri disputate de cei de la Borcea au produs minim 3 goluri.


Iar pentru cei care doresc un SUREBET rapid aveți următorul meci cu diferențe de cote:

FC Botoșani II vs Râmnicu Sărat

Superbet: X2 @2.50

Unibet: 1 solist @2.10

Cel mai probabil Superbet va ajusta cotele, valoarea e pe oaspeți. Baftă!

<<AICI AI COTA 40.00 DE SÂMBĂTĂ>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Foresta Suceava vs Ceahlaul P. Neamt
Pronostic:
1X
Cota
1.36
Inainte Modelu vs Agricola Borcea
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro