Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

MAXBET

Offf...păi când încep să pierd iar la un singur gol, mă enervez...așa a fost și ieri când mi-a mai lipsit un singur gol pe biletul de Liga 3, dar nu a mai vrut să intre...

Hai să vedem de unde putem ciuguli în acest weekend. MK Dons, formația la care s-a lansat Delle Alli, mijlocașul lui Tottenham, va primi azi vizita lanternei roșii, Macclesfield, echipă care a cules un singur punct din cele 8 deplasări ale sezonului! Gazdele sunt neînvinse pe propriul teren în acest sezon de League Two, timp în care au disputat 8 partide și au încasat doar 4 goluri. Ar trebui să avem parte de o victorie ușoară.

cota2.ro

INTRĂ ÎN CONCURS AICI ȘI CÂȘTIGĂ O SUPER MAȘINĂ>>>

Sunderland țintește revenirea în Championship, iar obiectivul este realizabil deoarece „pisicile negre” sunt pe poziția secundă și au o formă excelentă, cu 5 victorii consecutive. O singură înfrângere a suferit Sunderland în cele 16 etape scurse, interval în care a câștigat 62% din meciuri. Oaspeții de la Wycombe au evoluții oscilante, însă 71% din punctele acumulate sunt câștigate pe propriul teren, în deplasare sunt destul de mielușei.

<<AICI AI COTA 40.00 DE SÂMBĂTĂ>>



Am jucat acest pariu la MAXBET!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS DUBLU de 777 Lei!

Joacă BONUS DUBLU de 777 lei
MK Dons vs Macclesfield
Pronostic:
1
Cota
1.35
Sunderland vs Wycombe
Pronostic:
1
Cota
1.65
Cota finala: 2.23
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro