Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

MK Dons - Macclesfield

Gazdele se afla pe locul 2 in campionat, la 2 lungimi de liderul acestuia. Astazi primesc vizita ultimei clasate si ma astept bineinteles la o victorie a gazdelor. Gazdele sunt neinvinse pe teren propriu avand 5 victorii si 3 egaluri, in timp ce oaspetii nu au nicio victorie in deplasare reusind contra-performanta de a pierde 7 din cele 8 meciuri jucate pe teren strain.

cota2.ro

Sunderland AFC - Wycombe

Sunderland nu a mai pierdut de 11 meciuri dar si mai imbucurator este faptul ca acestia vin dupa 8 victorii consecutive propulsandu-i pe acestia pe locul secund in clasament. Wycombe e o echipa de mijlocul clasamentului iar punctele acumulate in meciurile din deplasare sunt destul de putine. Nu cred ca oaspetii pot pune mari probleme azi celor de la Sunderland.

Luton Town - Plymouth Argyle

In acest meci se intalnesc 2 echipe cu o performanta destul de buna in acest campionat, pana in acest moment. Luton este cea mai buna echipa de ”teren propriu”, iar Plymouth este cea mai slaba echipa de ”deplasare”. Cu alte cuvinte, gazdele joaca extraordinar pe teren propriu in timp ce oaspetii joaca execrabil pe teren strain. Astea fiind spuse, cred ca Luton nu va pierde astazi.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
MK Dons vs Macclesfield
Pronostic:
1
Cota
1.35
Sunderland AFC vs Wycombe
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Luton Town vs Plymouth Argyle
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.20
Cota finala: 1.62
Profit: 2.48
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro