Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

UNIBET

Neftekhimik Nizhnekamsk - TSKA Moscova

TSKA este o echipa care se lupta pentru titlu in KHL si ma astept ca astazi sa reuseasca inca o victorie in fata celor de la Neftekhimik. Gazdele nu exceleaza foarte mult mai ales cand vine vorba de dueluri cu echipe ca TSKA, Petersburg, Jokerit, Ekaterinburg s.a.m.d. Ma astept la o victorie destul de clara a oaspetilor.

cota2.ro

Romania - Lituania

In tur, Romania s-a impus cu mari emotii pe final cu scorul de 2-1 dupa ce am condus cu 1-0, iar in minutul 90 egalandu-ne lituanienii ca apoi sa dam lovtura prin Maxim in minutul 90+4. Meciul de astazi se va juca fara spectatori si ma astept la un meci destul de sec chiar daca jucam cu Lituania. Victoria este principalul obiectiv si cred ca o putem obtine in fata unui adversar destul de modest.

Roger Federer - Alexander Zverev

Prima semifinala de la Turneul Campionilor este cea dintre Federer si Zverev. Amandoi sunt jucatori foarte buni insa pentru mine, Federer e cel mai mare jucator de tenis. Zverev a ajuns cu mari emotii in semifinale ca si Federer de altfel. Va fi un meci spectaculos cu siguranta insa eu o sa joc simplu sa-mi completez biletul.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Neftekhimik Nizhnekamsk vs TSKA Moscova
Pronostic:
TSKA Moscova peste 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Romania vs Lituania
Pronostic:
1
Cota
1.32
Roger Federer vs Alexander Zverev
Pronostic:
Roger Federer castiga minim un set
Cota
1.20
Cota finala: 1.58
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro