Ponturi Pariuri Fotbal Numancia vs Rayo Majadahonda

BETFAIR SPORTSBOOK

Meciul dintre Numancia și Rayo Majadahonda din Segunda Division, pare să fie o afacere între două echipe de mijlocul clasamentului și așa este, momentan, cele două fiind despărțite de un singur punct, clasate pe locurile 12 și 13.

Însă obiectivele celor două sunt total diferite, Numancia aspirând la promovare, iar experiența de anul trecut când a ajuns în finala play-off-ului îi dă motive. Rețineți că meciul se va disputa pe Nuevo Estadio Los Pajaritos, cunoscut ca cel mai friguros stadion pe care se dispută meciuri de fotbal la nivel profesionist din Spania.

cota2.ro

Rayo Majadahonda este, probabil, cel mai mic club din Segunda, care evoluează pe cel mai mare stadion din divizie :) Meciurile de pe teren propriu sunt disputate pe Wanda Metropolitano, în caz că nu știați, stadionul pe care evoluează și Atletico Madrid. Evoluțiile din deplasare nu au adus mare lucru până acum, 83% dintre acestea fiind înfrângeri. Rayo a venit cu coada între picioare din ultimele 4 deplasări consecutive, înscriind un singur gol în acest timp. Un mare minus pentru această partidă este și lipsa mijlocașului Luso, suspendat.

Voi juca solistul pe gazde la cea mai bună cotă disponibilă în piață, 1.82 în Betfair Exchange, desigur. Nu uitați că dacă deschideți un cont la Betfair Exchange prin butonul de mai jos în această lună, primiți din partea noastră atât acces Gratuit în grupul Premium, cât și masterclassul de pariuri sportive Puterea Cotelor. Oferta este valabilă doar pentru conturile deschise în perioada 12 noiembrie - 1 decembrie 2018.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Numancia vs Rayo Majadahonda
Pronostic:
1
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro