Ponturi Pariuri Fotbal Albacete vs Lugo

BETANO

Fără înfrângere în ultimele 4 etape, Albacete poposește în zona play-off-ului în clasament, iar obiectivul setat pentru Luis Miguel Ramis, managerul adus în vară pe banca tehnică, este în picioare. Totuși, se pare că fanii nu sunt în totalitate mulțumiți de parcursul echipei, iar faptul că 67% din meciurile de pe teren propriu s-au terminat la egalitate devine destul de frustrant. Partea bună este că din cele 6 meciuri disputate în fața propriilor fani nu au plecat niciodată învinși.

Lugo este un club micuț din Galicia care a promovat în Segunda Division în sezonul 2012/2013 și de-atunci a reușit să se mențină de atunci la acest nivel competițional. Problema lui Lugo la meciul de azi este că la mijlocul terenului va trebui să folosească o linie improvizată, deoarece golgetterul echipei, Carlos Pita, mijlocaș ofensiv, este accidentat, Giorgi Aburjania este la lotul naționalei Georgiei iar Sergio Gil va lipsi din cauza unei accidentări. De asemenea, fundașii Serge Leuko și Vasyl Kravetz sunt indisponibili.

cota2.ro

S-au marcat maxim 2 goluri în 13 din ultimele 15 meciuri disputate de Albacete pe propriul teren, la fel ca în 18 din ultimele 22 de meciuri disputate de Lugo în Segunda Division.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Albacete vs Lugo
Pronostic:
1X & SUB 2.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro