Ponturi Pariuri Fotbal NEC Nijmegen vs Sparta Rotterdam

BETFAIR SPORTSBOOK

Fără înfrângere în ultimele 12 etape din Eerste Divisie, liderul Sparta Rotterdam se deplasează pe terenul lui NEC Nijmegen, pentru cel mai interesant duel al rundei.

După un început foarte bun în care nu a cunoscut victoria timp de 7 etape, elevii lui Jack De Gier lăsau senzația că pot repeta isprava de sezonul trecut când nu au pierdut niciun meci pe Goffertstadion, însă tocmai evoluțiile de pe teren propriu i-au tras în jos, aducând mai multe puncte din deplasare până acum.

cota2.ro

Liderul are o singură înfrângere în acest sezon sub comanda lui Henk Fraser, iar sud-africanul Lars Veldwijk s-a cocoțat pe prima poziție a clasamentului marcatorilor după hattrickul din etapa trecută.

Voi miza pe victoria oaspeților cu miza returnată în caz de egalitate la final de partidă pe principiul Draw No Bet la o cotă de 1.91 disponibilă în singura bursă de pariuri sportive licențiată în România

Dacă doriți o cotă mai mare pentru această partidă, varianta X2 & Peste 2.5 goluri la cota 2.60 disponibilă la această casă de pariuri sună destul de bine


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
NEC Nijmegen vs Sparta Rotterdam
Pronostic:
2 DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro