Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.18

BETANO

Novak Djokovic - Alexander Zverev

Djokovic e principalul favorit al acestei finale de la Turneul Campionilor insa astazi o sa joc un pronostic pe Zverev. Germanul are un serviciu foarte bun, iar acesta are o medie foarte buna de asi obtinuti pe meci. In toate meciurile directe dintre cei 2 jucatori, Zverev si-a castigat primul serviciu al meciului. Avand in vedere importanta acestui meci cred ca vor fi putine break-uri pentru ca fiecare jucator cu siguranta o sa doreasca sa-si castige serviciul.

cota2.ro

Anglia - Croatia

Cu siguranta o sa avem un meci foarte atractiv pentru ca miza jocului este usiasa. La un rezultat de egalitate, Spania va castiga grupa insa daca o echipa o sa obtina cele 3 puncte aceasta va castiga grupa, iar cealalta o sa retrogradeze. Meciul o sa fie arbitrat de un grec care are o medie de peste 4 cartonase aratate pe meci. Croatia nu e o echipa tocmai ”cuminte” si cred ca acesta o sa incaseze cel putin 2 cartonase.

Elvetia - Belgia

Acest meci este finala grupei si Belgia are nevoie de un egal pentru a castiga aceasta grupa. ”Dracii Rosii” au o echipa exceptionala insa Elvetia are o defensiva destul de buna si joaca foarte pragmatic. Nu cred ca Belgia o sa piarda acest meci date fiind calculele castigari grupei. In tur Belgia s-a impus cu scorul de 2-1 insa a fost un meci castigat pe final cu un gol marcat de Lukaku. Cred ca acest ”X2” este un pont destul de bun.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Alexander Zverev
Pronostic:
Alexander Zverev castiga primul game pe propriul serviciu
Cota
1.30
Anglia vs Croatia
Pronostic:
Croatia peste 1.5 cartonase
Cota
1.26
Elvetia vs Belgia
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 2.18
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro