Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

UNIBET

Argentina și Mexic au disputat un meci amical sâmbătă la Cordoba, terminat cu scorul de 2-0 pentru gazde. La noapte mai dispută un amical, de această dată la Mendoza.

Trebuie menționat că Lionel Scaloni, interimarul de pe banca Argentinei, a trimis în teren o echipă lipsită de piesele grele, care totuși a dominat copios reprezentativa Mexicului.

cota2.ro

Față de partida de sâmbătă, din lotul Mexicului au plecat deja către cluburi portarul Ochoa și jucătorii Layun, Araujo și Jimenez. Dacă adăugăm și absențele unor jucători precum Chicharito, Lozano, Corona, Hector Herrera și Guardado, putem trage concluzia că Mexicul va avea o echipă destul de slabă pentru acest meci. Voi merge pe mâna gazdelor.

Serbia își va asigura calificarea în divizia secundă a Nations League după victoria de astăzi împotriva Lituaniei. Nu cred că există om sănătos la cap care să se gândească la un alt rezultat în afară de victoria sârbilor în acest meci, nu neapărat pentru că sunt obligați să câștige, dar pentru că diferența de valoare dintre cele două loturi este imensă. Voi miza pe victoria gazdelor la minim 2 goluri diferență.

<<COTA 80.00 PENTRU MARȚI EXCLUSIV AICI>>


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Argentina vs Mexic
Pronostic:
1
Cota
1.52
Serbia vs Lituania
Pronostic:
Serbia -1.5 HA
Cota
1.42
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro