Ponturi Pariuri Fotbal Malta vs Insulele Feroe

BETANO

Vă vine să credeți că s-au înregistrat goluri în ambele porți în 4 din cele 5 partide disputate de Malta în UEFA Nations League în această toamnă? WOW!

De ce m-am oprit asupra acestui meci între două echipe de rahat? Pentru că am convingerea că valoarea cotei pe care o joc este foarte bună și chiar merită mizată. Malta nu a câștigat niciun meci din ultimele 15, inclusiv amicale, iar ultima victorie a fost în vara lui 2017 când a învins Ucraina la capătul unui meci extrem de suspect. Din cele 15 meciuri fără victorie, 11 au fost înfrângeri.

cota2.ro

Naționala celor din Insulele Feroe este cam de același nivel, nu întâmplător evoluează în aceeași divizie valorică, dar trebuie să recunoaștem că prezintă un nivel calitativ superior, drept urmare și rezultatele înregistrate în ultimii ani. Nimeni nu poate uita că au strâns 6 puncte din 2 meciuri de calificare cu Grecia în campania de calificare la Euro 2016, nu? Feroezii nu au reușit să scape fără gol primit în niciun meci din cele 5 disputate în Nations League.

O să mizez 4/10 unități pe X2 & Ambele Marchează la o cotă de 2.75 disponibilă în oferta Betano și o să încerc și cota de 5.85 cu 1/10 pentru 2 & Ambele Marchează

<<COTA 80.00 PENTRU MARȚI EXCLUSIV AICI>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Malta vs Insulele Feroe
Pronostic:
X2 & GG
Cota
2.75
Cota finala: 2.75
Profit: 7.00
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro