Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

UNIBET

Suedia - Rusia

Suedia si Rusia dau batalia pentru promovarea in Liga A din cadrul competitiei Nations League. In tur meciul s-a terminat 0-0, iar in acest moment lider e Rusia cu 7 puncte, iar pe locul secund se afla Suedia cu 4 puncte. Rusia se multumeste si cu un egal insa Suedezii au nevoie de victorie pentru a promova deoarece primul criteriu de departajare este rezultatul intre cele 2 formatii. Rusii joaca destul de dur si in general trag de timp cat pot si faulteaza la foc automat. Indubltabil, Rusia o sa aiba ceva cartonase astazi.

cota2.ro

Muntenegru - Romania

Romania are nevoie doar de un egal pentru a termina pe locul secund in grupa din Nations League. Un scenariu SF si minunat in acelasi timp ar fi victoria Romaniei ”cumulata” cu cea a Lituaniei din Serbia ceea ce ne-ar oferi noua promovarea in Liga B. Visam frumos inainte de fiecare meci si facem calcule insa cu Muntenegru va fi foarte greu. Romania are dupa parerea mea probleme in defensiva, iar uneori fundasii joaca haotic. Am faultat mult si cu Lituania si nu inteleg de ce. Avand in vedere importanta meciului cred ca vor iesi multe cartonase la iveala.

Scotia - Israel

Scotia si Israel se lupta pentru promovarea in Liga B acestia aflandu-se la egalitate de puncte inaintea meciului decisiv. Israelul se multumeste si cu un egal deoarece in tur s-au impus cu scorul de 2-1. Scotia joaca un fotbal bun, mai ales pe teren propriu. Ma astept ca acestia sa atace foarte mult, iar Israelul sa se apere pe 3 linii si sa incerce sa surprinda pe contraatac. Gazdele ataca mult pe flancuri si ma astept ca acestia sa aiba cel putin 5 lovituri de colt.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Suedia vs Rusia
Pronostic:
Rusia 2+ cartonase
Cota
1.25
Muntenegru vs Romania
Pronostic:
Romania 2+ cartonase
Cota
1.27
Scotia vs Israel
Pronostic:
Scotia 5+ cornere
Cota
1.26
Cota finala: 2.00
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro