Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.01

BETANO

Băieți, ieri am avut o zi foarte bună, drept pentru care azi îmi permit să-mi fac de cap cu un combo de cota 10+ format din 5 meciuri, cu un staking timid de 3/10.

HANDBAL: Dinamo Bucuresti vs Cocks

cota2.ro

Dinamo București a ratat victoria la mustață duminică în Champions League când conducea cu un gol diferență și a încasat 2 în ultimele 15 secunde. Astăzi sunt favoriți la victorie, dar după cum ne-au obișnuit, ne putem aștepta la un meci cu atacuri rapide, de aceea voi miza pe linia de minim 45 de goluri în meci

HANDAL: CSM Făgăraș vs Steaua Bucuresti

Steaua a avut un program foarte încărcat în acest sezon cu meciuri din 3 în 3 zile, atât în campionat cât și în SEHA League și în Cupa EHF. E normal să apară oboseală și accidentări, dar elevii lui Coco Mihăilă s-au descurcat onorabil chiar și în derby-ul cu Dinamo când s-au impus fără prea mari emoții. CSM Făgăraș are un nou antrenor, pe Adi Petrea, dar nivelul lotului este inferior. Nu va fi meci ușor pentru „militari” dar mă aștept să bată.

BASCHET: CSBT Alexandria vs Targu Secuiesc

Prea multe nu sunt de spus, doar cine apucă să vadă ambele echipe la lucru știe despre ce este vorba în baschetul feminin. Eu am văzut ambele formații și voi miza pe o victorie a formației oaspete la minim 13 goluri diferență. Alexandria are un lot format doar din jucătoare tinere de pe plan local, Targu Secuiesc are la dispoziție și ceva material străin.

BASCHET: Brescia vs Galatasaray

Brescia evoluează bine pe teren propriu, în timp ce Galatasaray nu este o formație pe care s te poți baza în deplasare. Brescia e singura echipă italiană care se poate califica în TOP16, iar revenirea lui Mika Erik după accidentare este un mare plus pentru gazde

FOTBAL: Farnborogh vs Gosport

La ce să ne așteptăm de la un meci din Anglia Southern Premier League care implică două echipe cu media de goluri per meci de 4.1 respectiv 3.7? Pe bune..


GEST UMANITAR


Băieți, pentru orice cont nou deschis la BETFAIR începând de azi prin linkul de mai jos, compania pentru care lucrez va dona 5 euro pentru un fond de achiziție de cadouri de Crăciun pentru copii orfani. Practic nu vă costă nimic, nu vă cere nimeni să faceți donații, dar gândiți-vă că puteți contribui doar deschizând un cont nou pe care să-l folosiți la propria discreție. Să aveți baftă!

<<DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETFAIR>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Cocks
Pronostic:
peste 53.5 goluri
Cota
1.50
CSM Fagaras vs Steaua
Pronostic:
2
Cota
1.47
CSBT Alexandria vs Targu Secuiesc
Pronostic:
Targu Secuiesc -12.5 Handicap
Cota
1.88
Brescia vs Galatasaray
Pronostic:
1
Cota
1.70
Farnborough vs Gosport
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Cota finala: 10.01
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro