Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

Ipswich - West Brom

Gazdele sunt pe ultimul loc in Championship si au una dintre cele mai proaste defensive din campionat. De partea cealalta, West Brom, se afla pe locul 5 dar cu o victorie astazi ar putea urca, provizoriu, pana pe locul secund. Oaspetii sunt pe primul loc cu o foarte mare diferenta fata de locul secund in ceea ce priveste ofensiva. Acestia au marcat in cele 17 etape scurse de campionat numai putin de 37 de goluri, iar urmatoarea echipa din acest clasament este Leeds cu doar 29 de goluri marcate. In 90.7% din meciurile directe dintre Ipswich si West Brom s-a inregistrat o medie de minim 2 goluri/meci ceea ce m-a determinat sa aleg aceasta informatie ca factor principal in oferirea pronosticului.

cota2.ro

Granada - Sporting Gijon

Granada se afla pe locul 3 in LaLiga 2, iar cu o victorie astazi ar putea trece provizoriu pe primul loc. E clar ca la aceasta echipa se investesc niste bani pentru promovare si cred ca Gijon nu e un adversar de temut. Factorii principali care m-au facut sa aleg acest pronostic sunt: forma de moment care e de partea gazdelor, pozitia din clasament care deasemenea e de partea gazdelor dar si rezultatele meciurilor de pe teren propriu ale celor de la Granada si rezultatele meciurilor din deplasare ale celor de la Sporting Gijon. Granada nu a pierdut acasa in acest sezon, iar Sporting Gijon nu a castigat in deplasare in acest sezon.

Club Brugge - Zulte Waregem

In Jupiler League, in acest sezon, pe prima pozitie se afla in acest moment Genk. Club Brugge este la 4 lungimi de acestia si cu siguranta o sa vrea sa obtina cele 3 puncte in meciul de astazi. Am cateva argumente foarte clare in alegerea pronosticului. Club Brugge este cea mai buna echipa de pe teren propriu unde nu a pierdut in acest sezon. Zulte Waregem este cea mai slaba echipa de deplasare din acest sezon nereusind nicio victorie pe teren strain. In toate meciurile de acasa ale celor de la Club Brugge si in toate meciurile din deplasare ale celor de la Waregem s-a marcat in fiecare meci minim 2 goluri. Asadar un procentaj de 100% pe care eu il iau in calcul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ipswich vs West Brom
Pronostic:
2+
Cota
1.33
Granada vs Sporting Gijon
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.20
Club Brugge vs Zulte Waregem
Pronostic:
1X&2+
Cota
1.26
Cota finala: 2.01
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro