Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.92

BETANO

De la ora 17.00 mi-au atras atentia doua meciuri, la cote bune, care adaugate pe acelasi bilet, ne doau un factor multiplicator final decent.

Partida de handbal dintre Grecia si Belarus din cadrul calificarilor la campionatul mondial feminin, are o favorita certa si aceea este formatia oaspete, Belarus, cu o calitate individuala net superioara la nivel de lot. Mai mult, Labrina Tsakalou, cea mai buna jucatoare din lotul Greciei, care evolueaza in Slovenia la Krim, va absenta 4 saptamani din pricina unei accidentari, astfel ca voi juca victoria lui Belarus la o diferenta de minim 7 goluri.

cota2.ro

Cea de-a doua partida este din Southern Premier League, acolo unde Metropolitan Police primeste vizita lui Staines, iar cele doua formatii au medii de 4.4, respectiv 3.9 goluri per meci. Scorurile inregistrate intre cele doua formatii in ultimele 5 partide disputate in ultimii 2 ani, au fost de domeniul hocheiului: 4-2/1-5/3-2/3-2/1-6 toate cu minim 5 goluri. Azi voi miza pe minim 4 goluri in meci conform traditiei.

<<COTA 35.00 EXPIRA AZI! PRINDE CODUL>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Grecia vs Belarus
Pronostic:
Belarus -6.5 HA
Cota
1.67
Metropolitan Police vs Staines
Pronostic:
over 3.5 goluri
Cota
1.75
Cota finala: 2.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro