Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 5.29

BETANO

Prieteni, voi mai juca astazi un bilet format din 3 meciuri, doua din fotbal si unul din baschet.

Limoges, reprezentanta Frantei in Eurocup, va primi vizita lui Dijon, echipa care a evoluat si ea la mijlocul saptamanii in Champions League. Cele 3 partide directe din acest an au revenit gazdelor de azi, care au sanse mari sa se impuna si azi, mai ales daca sunt adevarate si zvonurile conform carora Holston si Pearson de la Dijon ar putea sa nu joace azi. Voi miza pe o victoria a gazdelor la minim 5 puncte diferenta.

cota2.ro

Celelalte doua meciuri de pe bilet sunt doua partide care stau sub semnul echilibrului. Este vorba de duelul londonez dintre Tottenham si Chelsea, despartite de un singur punct in clasament si de duelul dintre Atletico Madrid si Barcelona, despartite, de asemenea, de un singur punct in clasament.

Partida din Spania se bucura si de o cota marita din partea lui Betfair la valoarea de 35.00 in loc de 1.05 pentru minim un gol marcat in meci, ceea ce s-ar traduce prin expresia "bani pe jos" in conditiile in care in ultimele 17 intalniri s-a marcat de fiecare data. Aici poti obtine cota 35.00>>>>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Limoges vs Dijon
Pronostic:
Limoges -4.5 HA
Cota
1.70
Tottenham vs Chelsea
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
Atletico Madrid vs Barcelona
Pronostic:
PSF X
Cota
1.73
Cota finala: 5.29
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro