Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.47

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru duminica optiunile mele pentru un bilet de cota 10+ sunt destul de clare si este nevoie de doar 5 meciuri. Totusi, va sfatuiesc sa jucati meciurile folosind asigurarea ACCA Edge, disponibila doar la Betfair Sportsbook, prin care primiti miza inapoi in cazul in care se pierde la un singur meci tot biletul.

Bournemouth si Arsenal sunt doua dintre echipele spectaculoase din Premier League. S-au marcat minim 3 goluri in 7 din ultimele 8 meciuri ale lui Bournemouth, aspect intalnit si in 9 din ultimele 10 deplasari ale lui Arsenal.

cota2.ro

Monchengladbach merge foarte bine in acest sezon, iar Thorgan Hazard si Alasanne Plea fac furori in atac. Prevad o noua victorie care sa le mentina imaculat bilantul de pe teren propriu in acest sezon care pana in prezent este 5-0-0. Hannover nu a strans decat 2 puncte din cele 6 deplasari de pana acum.

Freiburg si Bremen se vor duela de la ora 16:30, iar Bremen pare sa fie din nou echipa nebuna de acum cateva sezoane. In 5 din ultimele 6 deplasari ale lui Bremen s-au marcat minim 3 goluri, dar eu voi miza pe goluri in ambele porti azi.

Lazio si Milan se infrunta in cel mai atractiv meci al etapei, dar absentele lui Milan cred ca vor cantari extrem de greu in aceasta partida:Biglia, Strinic, Musacchio, Bonaventura, Romagnoli si Higuain.

FCSB se deplaseaza la Iasi in aceasta etapa, iar conditiile gazonului, dupa cum bine stiti, sunt destul de proaste. In acest caz voi miza pe maxim 2 goluri in meci. Iar daca sunt pariori care vor sa mizeze pe victoria lui FCSB, acestia trebuie sa stie ca Betfair ofera cota 60.00 in loc de 1.81 pentru clientii noi.

Aici se poate obtine cota 60.00 pe victoria lui FCSB >>>>>>


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Bournemouth vs Arsenal
Pronostic:
GG
Cota
1.44
Monchengladbach vs Hannover
Pronostic:
1
Cota
1.40
Freiburg vs Werder
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Lazio vs AC Milan
Pronostic:
1
Cota
1.83
CSMS Iasi vs FCSB
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 10.47
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro