Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.11

BETANO

Poli Iasi - FCSB

Stim destul de clar pozitiile in clasament a celor doua echipe, stim ce joaca, stim istoricul meciurilor si cam tot despre ele insa poate unii nu stiu de scandalul de la Iasi. Sunt multe de spus despre noul ”actionar” de acolo si cate probleme au aparut si cu siguranta afecteaza echipa, iar FCSB are nevoie de puncte pentru a sta aproape de CFR. Nu cred ca ros-albastrii vor pierde astazi.

cota2.ro

FC Copenhaga - FC Midtjylland

Derby pentru prima pozitie in Danemarca intre cele 2 echipe. Istoricul meciurilor directe ne arata destul de clar ca meciurile celor doua echipe se termina destul de des cu multe goluri. O sa profit oarecum de acest istoric, de forma, de pozitiile in clasament si de faptul ca este un derby si o sa joc un mic over.

AFC Bournemouth - Arsenal FC

Arsenal este neinvinsa de 16 meciuri in toate competitiile, lucrul imbucurator pentru staff si jucatori insa Bournemouth este o echipa destul de dificila. Totusi ”tunarii” au mai multa experienta fata de gazde si ma astept sa nu piarda si sa-si mentina invincibilitatea mai ales ca au nevoie de puncte pentru a urca in clasament deoarece echipele din fata s-au detasat putin de acestia.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Poli Iasi vs FCSB
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.30
FC Copenhaga vs FC Midtjylland
Pronostic:
2+
Cota
1.25
AFC Bournemouth vs Arsenal FC
Pronostic:
X2
Cota
1.30
Cota finala: 2.11
Profit: 4.44
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro