Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.98

BETANO

Derby de clasament azi în sala Dinamo, unde în cadrul etapei a 6-a din Divizia A1 de volei masculin, ”câinii” vor primi vizita lui SCMU Craiova, ocupanta locului secund. Dinamo ocupă ultima treaptă a podiumului după 5 etape, dar sincer, oricât de dinamovist aș fi, sunt convins că această poziție nu va rezista până la final de sezon. Craiova nu a pierdut niciun meci până acum, în timp ce Dinamo a suferit o singură înfrângere pe terenul rivalei Steaua. De notat însă și faptul că în cele 6 meciuri disputate, Craiova a trecut de 3 pretendente la podium și chiar la titlu în acest sezon: Zalău, Arcada Galați și CSM București. Mă așteptam să avem o cotă de maxim 1.50 pe victoria oltenilor.

<<Deschide aici cont nou la BETFAIR si ai acces Gratuit in grupul Premium>>

cota2.ro

Cea de-a doua selecție de pe biletul eu de azi vine din fotbal, din liga secundă a Olandei, unde Twente se deplasează pe terenul formației de tineret a lui AZ Alkmaar. Știm cu toții mentalitatea ofensivă dezvoltată în fotbalul olandez încă de la grupele de copii și juniori, astfel că așteptările în materie de goluri sunt anticipate și de bookmakeri. Ca și aspecte statistice ale acestei confruntări aș remarca următoarele:

  • în 5 din cele 7 meciuri disputate de Alkmaar pe propriul teren, la fel ca în 4 din cele 6 deplasări ale lui Twente, ambele echipe au marcat și s-au înregistrat minim 3 goluri pe tabelă.
  • Alkmaar a primit gol în absolut toate etapele din acest sezon
  • Twente are doar 2 meciuri din 14 fără gol primit
  • Alkmaar a marcat în 85% din meciurile acestui sezon
  • Twente a înscris în 92% din partidele disputate în acest sezon

<<AICI ai 300 de lei bonus FARA RULAJ la pariuri>>



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dinamo vs Craiova
Pronostic:
2
Cota
1.70
Jong AZ Alkmaar vs Twente
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 2.98
Profit: 19.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro