Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

Hull City - Norwich City

Victoria celor de la Norwich poate fi luata clar ca ValueBet deoarece diferenta dintre cele 2 echipe este una destul de mare. Norwich e prima in Championship in timp ce Hull se afla in coada clasamentului. Deasemenea, Norwich e cea mai buna echipa de deplasare in acest campionat. Un gol marcat de oaspeti cred ca e un pont destul de simplu.

cota2.ro

Luton Town - Bradford

Luton se afla in TOP Four-ul din League One si trage tare pentru o promovare in Championship. Bradford se afla pe ultima pozitie, dar da semne mici de revenire. Astazi va fi foarte greu pentru ei pentru ca Luton nu a pierdut pe teren propriu in acest sezon si mai mult decat atat, acestia se afla pe prima pozitie la punctele obtinute pe propriul teren. Eu merg destul de hotarat pe victoria gazdelor.

AEK Atena U19 - Ajax U19

Mergem in Youth League pentru ultimul meci de pe acest bilet acolo unde Ajax se deplaseaza pe terenul celor de la AEK Atena. Gazdele sunt scoase din calculele calificarii in timp ce batalia se da intre Ajax, Benfica si Bayern. Avand in vedere ca in tur Ajax s-a impus cu 6-0 nu cred ca vor sa faca un pas gresit in meciul de astazi. O victorie in acest meci le-ar asigura in mare parte calificarea mai departe, iar Ajax, stim prea bine, are o academie recunoscuta la nivel mondial.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hull City vs Norwich City
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.23
Luton Town vs Bradford
Pronostic:
1
Cota
1.36
AEK Atena U19 vs Ajax U19
Pronostic:
2
Cota
1.20
Cota finala: 2.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro