Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETANO

Real Madrid - Valencia

Real Madrid nu trece printr-o perioada extraordinara, iar adversarul de astazi este unul destul de dificil. Intalnirile dintre cele doua echipe au fost mereu spectaculoase si ma astept ca si astazi sa avem parte de un meci spectaculos. Deasemenea, meciul dintre cele doua echipe este considerat un mic derby, iar numarul de cartonase se anunta in numar destul de mare.

cota2.ro

Werder Bremen - FC Bayern Munchen

Bayern a facut o obisnuinta din meciurile cu Werder in a obtine victorii destul de clare. Gazdele au o echipa destul de slaba, in timp ce oaspetii sunt net valorosi adversarilor. Bayern trece printr-o perioada dificila si singura optiunea este victoria. Lewa & CO au un moral bun dupa victoria din UCL si ma astept ca acestia sa marcheze destul de mult astazi.

Borussia Dortmund - Freiburg

Gazdele sunt pe primul loc in Bundesliga si joaca un fotbal super ofensiv. Paco Alcacer, Marco Reus si Mario Gotze sunt cei mai periculosi oameni ai lui Dortmund si ma astept ca astazi, sustinuti de un public numeros, sa castige minim o repriza in fata celor de la Freiburg. Oaspetii nu joaca extraordinar in deplasare, iar fata de cei de la Dortmund care nu au pierdut acasa in acest sezon, sunt destul de slabuti.

<<COTA 80.00 din handbal AICI>>


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Valencia
Pronostic:
Peste 3.5 cartonase
Cota
1.29
Werder Bremen vs Bayern Munchen
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.29
Borussia Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.22
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro