Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

Barcelona - Villarreal

Cu o victorie, catalanii urca din nou pe prima pozitie pana la meciul celor de la Sevilla. Villarreal se afla deasupra liniei retrogradarii si ma astept la o infrangere a acestora in meciul de astazi de pe Camp Nou. Cu toate accidentarile pe care le are Barcelona, cred ca victoria va fi una destul de simpla.

cota2.ro

Universitatea Craiova - Dunarea Calarasi

Esecul cu Botosani nu le-a picat bine oltenilor, iar in meciul de astazi victoria este principalul obiectiv. Dunarea se apara foarte mult dar nu si foarte eficient, iar daca se vor retrage in defensiva inca din startul meciului cred ca va fi cea mai mare greseala pentru ca jucatorii Craiovei au o calitate destul de mare si cu siguranta vor fructifica ocaziile pe care le vor avea.

FCSB - Gaz Metan Medias

Ros-albastrii au nevoie de succes pentru a tine pasul cu CFR care a facut instructie cu Voluntari. Meciul cu Gaz Metan va fi unul dificil. Sunt lucruri imbucuratoare la FCSB la care cuplul de fundasi centrali Balasa-Planic se reface, iar Benzar revine si el dupa suspendare. Gnohere nu va juca astazi fiind suspendat dar cred ca Rusescu il poate inlocui cu succes.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barcelona vs Villarreal
Pronostic:
1
Cota
1.22
Universitatea Craiova vs Dunarea Calarasi
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.22
FCSB vs Gaz Metan
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.35
Cota finala: 2.01
Profit: 4.04
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro