Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

BETANO

Prieteni, bifăm primul combo câștigător din luna decembrie? Mergem pe trei partide din handbalul european, cu o importanță destul de ridicată, la o cotă finală de 2.23.


cota2.ro

La Europeanul din Franța, Danemarca întâlnește astăzi Polonia, la două zile de la victoria importantă obținută în fața Suediei. A fost un meci dificil pentru nordice, după ce Suedia a ratat o aruncare de la șapte metri chiar în ultima secundă. Polonia a arătat destul de rău cu Serbia, în special în a doua repriză, și are nevoie de multe schimbări pentru a pune probleme azi.


Campionatul în Germania se rupe oarecum de la locul 4 în jos, dar trebuie ținut cont că sunt echipe tari și în partea a doua a clasamentului. Una dintre ele este Fuchse Berlin, deținătoarea Cupei EHF, care deși are 6 înfrângeri deja, are un lot valoros, ce poate învinge pe oricine. Înfrângerile cu Stuttgart și Melsungen sunt surprinzătoare, pentru că s-au produs la Berlin, iar azi niciun pas greșit nu mai este admis.


E degringoladă la Montpellier, deși a învins la Chambery etapa trecută. Deținătoarea Ligii Campionilor e ca și eliminată din actuala ediție, iar un succes la Veszprem ar fi o minune. Maghiarii par să își fi revenit după ce David Davis a fost numit antrenor, iar un succes astăzi i-ar aduce aproape de locul 2 în grupă.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Polonia vs Danemarca
Pronostic:
2
Cota
1.30
Fuchse Berlin vs Bergischer
Pronostic:
1
Cota
1.37
Veszprem vs Montpellier
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 2.23
Profit: 7.38
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro