Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.60

UNIBET

Campionatul European de handbal feminin ne ofera astazi inca 4 meciuri atractive din grupe printre care si meciul Romaniei cu Germania. Eu am ales sa joc 3 pronosticuri care au sanse destul de bune de bifat insa nu recomand o miza foarte mare deoarece in Handbal se pot intampla destul de multe lucruri.

Croatia - Ungaria

cota2.ro

Croatia a adus la acest campionat multe jucatoare tinere si cu mai putina experienta, iar asta s-a vazut din plin la meciul cu Spania pe care l-au pierdut categoric. Ungaria are insa jucatoare bune in lot, iar daca vor calificarea mai departe au nevoie de victorie astazi in meciul cu Croatia. Ungaria are un lot mai omogen cu jucatoare care se cunosc destul de bine si cre ca vor invinge astazi.

Cehia - Norvegia

Norvegia a pierdut surprinzator meciul cu Germania din prima etapa a grupelor, iar defensiva a fost catastrofala incasand enorm de multe goluri. Nordicele au o echipa foarte buna, iar in ultimele 3 meciuri cu Cehia acestea au facut spectacol. Cehia a fost invinsa de Romania in ciuda eforturilor acestora de a reveni pe final. Cred ca Norvegia e peste Cehia la toate capitolele si cred ca acestea vor castiga la o diferenta destul de mare astazi.

Germania - Romania

Romania e invincibila in fata Germaniei in ultimele 5 meciuri si cred ca astazi tricolorele vor face din nou un meci bun si vor obtine calificarea. Un egal ar multumi ambele nationale insa Romania nu cred ca se va lasa dominata asa usor in acest meci. Ambele echipe au marcat peste 30 de goluri la meciul de debut si cred ca astazi, impreuna, pot trece cu succes de linia aleasa de mine.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Croatia vs Ungaria
Pronostic:
2
Cota
1.28
Cehia vs Norvegia
Pronostic:
Norvegia -4.5
Cota
1.37
Germania vs Romania
Pronostic:
Peste 52.5 goluri
Cota
1.48
Cota finala: 2.60
Profit: 4.80
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro