Ponturi Pariuri Rugby Jadran Split vs Hannover

BETANO

Hai să încercăm și un pariu interesant din polo pe apă, dragi prieteni, sunt convins că nu pariați foarte des pe acest sport. Nici eu, dar azi am identificat o oportunitate bună.

În grupa B a Ligii Campionilor, avem un duel între Jadran Split și Hannover. Croații au 3 înfrângeri din tot atâtea meciuri disputate, în timp ce Hannover a bifat două remize, pierzând la limită ultimul meci disputat împotriva lui Sport Management.

cota2.ro

Nemții încă au șanse reale de calificare în sferturile de finală, dar pentru asta au nevoie de victorie astăzi. Din informațiile pe care le dețin, de la gazde vor absenta azi doi jucători importanți, Kovacic și Krapic. Jadran are cea mai slabă apărare din grupă, cu 35 de goluri încasate.

Am impresia că BETANO a cam rămas în urmă la capitolul ajustare cote, deoarece oferă cota 2.00 pentru victoria oaspeților, în timp ce restul caselor care oferă top bonusuri pariuri online au între 1.45 și 1.55 la victoria lui Hannover. Eu zic că e VALUE în acest pariu, nu credeți?

La BETANO ai cea mai bogată ofertă pe meciurile din Liga 1, iar dacă deschizi un cont nou folosind acest link, ai acces Gratuit, pe viață, în grupul PREMIUM cota2.ro, unde rezultatele vorbesc de la sine>>>

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jadran Split vs Hannover
Pronostic:
2
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro