Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Arsenal

BETFAIR SPORTSBOOK

Meci mare azi în Premier League între Manchester United și Arsenal, dar momentul nu este bun deloc pentru Mourinho. United a ajuns o echipă de mijlocul clasamentului, care nu mai sperie pe nimeni, iar suporterii au ajuns în pragul disperării.

Pe lângă forma dezastruoasă a echipei sale, Mourinho se confruntă cu probleme mari de efectiv, iar meciul trecut a trebuit să improvizeze în compartimentul defensiv, jucând cu Matic și McTominay ca fundași centrali.

cota2.ro

Între timp, Arsenal vine cu moralul ridicat după o victorie spectaculoasă, 4-2 cu Tottenham, iar jocul tunarilor este de-a dreptul încântător. Arsenal are cel mai bun atac din Premier League după Manchester City, iar în 11 din ultimele 13 partide a marcat minim 2 goluri! În contrast, Manchester United are o apărare mai slabă decât a lui Crystal Palace, echipă situată pe locul 15!

Arsenal nu a mai câștigat un meci pe Old Trafford din Septembrie 2006, dar în condițiile actuale are o șansă foarte bună să se impună, însă nu trebuie să neglijăm forța ofensivă a „diavolilor roșii”. Aleg să mizez pe faptul că „tunarii” vor marca minim 2 boabe astăzi, având în vedere forma excelentă arătată de atacul lui Unay Emery, dar și forma slabă și improvizațiile din defensiva lui United.

<<<Intra GRATUIT in grupul Premium! Am depasit bariera de 2000 de pariuri si avem un ROI de 516%!>>>

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Arsenal
Pronostic:
Arsenal peste 1.5 goluri
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: 6.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro