Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETFAIR SPORTSBOOK

Sepsi OSK - FCSB

Gazdele au inceput si continuat bine campionatul insa in ultima perioada au cam esuat. Echipa lui Nicolae Dica vine dupa un succes in fata celor de la Gaz Metan Medias si ma astept ca astazi, ros-albastrii, sa aiba continuitate in rezultate pozitive si sa obtina punct sau puncte pe terenul celor de la Sepsi.

cota2.ro

Manchester United - Arsenal

Mourinho se cearta cu toata lumea la United si zilele acestuia par numarate. Pogba e cel mai iritat de club si de antrenor si a anuntat ca vrea sa plece. Arsenal merge ”ceas”, in ultima etapa intorcand scorul cu Tottenham si impunandu-se cu scorul de 4-2. Nu cred ca astazi acestia vor pierde si am ales un HA destul de simplu.

Wolverhampton-Chelsea

Chelsea se lupta sa-i ajunga pe cei de la Man. City si Liverpool, iar Maurizio Sarri pare antrenorul perfect pentru acest lucru. Tehnicianul are o viziune extraordinara a jocului si personal imi place cum joaca acum fata de perioada Antonio Conte, antrenor destul de slabut. Gazdele raman modeste la capitolurile loc in clasament si puncte acumulate si ma astept sa piarda meciul de astazi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
X2
Cota
1.24
Manchester United vs Arsenal
Pronostic:
Arsenal +1 AH
Cota
1.26
Wolverhampton vs Chelsea
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.31
Cota finala: 2.05
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro