Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

Burnley - Liverpool

Burnley nu se mai regaseste in acesta perioada si dupa multe meciuri in care au incasat multe goluri si au pierdut puncte, au ajuns penultimii in clasament. Liverpool are nevoie de succes astazi deoarece Man. City s-a impus aseara si a marit distanta dintre cele 2 echipe. Ma astept ca echipa lui Jurgen Klopp sa castige acest meci.

cota2.ro

Tottenham - Southampton

Tottenham are nevoie de succes astazi pentru a tine pasul cu Top Four-ul fruntas, iar adversarul de astazi pare unul accesibil. Southampton ocupa antepenultimul loc in clasament si acelasi loc la evolutiile acesteia in meciurile din deplasare. Ma astept ca Harry Kane & CO. sa forteze inca din primul minut deoarece etapa trecuta au pierdut puncte importante.

Strasbourg - PSG

PSG o sa aiba o saptamana de pauza dupa acest meci deoarece meciul din week-end cu Montpellier s-a amanat din cauza incidentelor din capitala Frantei. Asadar, echipa de baza poate evolua in acest meci apoi odihnindu-se pentru meciul decisiv din UCL. Strasbourg e o echipa micuta care in trecut a castigat impotriva adversarilor de astazi insa acum o sa fie mult mai greu.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Burnley vs Liverpool
Pronostic:
2
Cota
1.30
Tottenham vs Southampton
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.27
Strasbourg vs PSG
Pronostic:
Pauza sau Final 2
Cota
1.25
Cota finala: 2.06
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro