Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.28

BETANO

Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu

Echipa lui Dan Alexa e intr-o scadere de forma, iar astazi ma astept sa forteze putin, avand in vedere ca au aportul fanilor. Astra nu sta nici ea prea bine, iar Alibec are evolutii din ce in ce mai slabe. O sa mizez pe cornere la acest meci deoarece gazdele ataca mult pe flancuri, iar Bourceanu, stalpul de la mijlocul terenului muta foarte bine jocul in flancuri.

cota2.ro

FC Botosani - Politehnica Iasi

Derby-ul Moldovei ne aduce un Botosani intr-o forma foarte buna si un Poli Iasi care nu merge deloc bine in acest moment. Ma uitam pe statistica si am observat ca in meciurile dintre cele 2 echipe se joaca foarte ofensiv, iar media de cornere este una destul de mare. Cred ca linia pe care am ales-o se poate dovedi castigatoare.

Concordia Chiajna - U Craiova

Va fi un meci greu pentru olteni avand in vedere ca nu pot conta pe Mitrita in acest meci. La Chiajna se joaca pe sintetic, iar acest lucru poate fi unul destul de rau pentru oaspeti. E adevarat, se alearga mai repede pe aceasta suprafata si din acest motiv cred ca Craiova poate avea cu usurinta 4 cornere mai ales ca golurile vor aparea greu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dunarea Calarasi vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Gazdele peste 2.5 cornere
Cota
1.29
FC Botosani vs Politehnica Iasi
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.33
Concordia Chiajna vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Oaspetii peste 3.5 cornere
Cota
1.33
Cota finala: 2.28
Profit: 5.12
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro