Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Porto - Portimonense

Gazdele merg excelent in aceasta perioada atat in campionat unde ocupa prima pozitie, cat si in UEFA Champions League acolo unde s-au calificat in faza superioara a competitiei. Oaspetii sunt o echipa destul de slabuta si nu exceleaza mai deloc, mai ales in deplasare acolo unde atacul e foarte slab, iar defensiva este catastrofa. Cred ca Porto se va impune destul de clar in aceasta partida si o sa mareasca avantajul pe care il au in acest moment fata de pozitia secunda din campionat.

cota2.ro

Juventus - Inter

Meci spectaculos in Serie A intre cele doua echipe. Atat Juventus cat si Inter sunt 2 echipe foarte bune, cu jucatori extraordinari care pot decide soarta unui meci. Juventus il are pe Cristiano Ronaldo in prim plan, in timp ce Inter il are pe Mauro Icardi. Ambele echipe au o medie foarte mare de cornere obtinute pe meci si cred ca astazi media de cornere pe care am ales-o la acest meci poate fi depasita destul de usor.

Ungaria - Norvegia

Super-Campioana Norvegia nu a excelat deloc la acest Campionat European pana in acest moment, calificandu-se norocos in grupele principale ale turneului. Ungaria are multe jucatoare de baza accidentate si care nu au facut deplasarea in Franta. Norvegia a intrat cu 0 puncte in grupele principale si au nevoie de un succes astazi cu Ungaria pentru a mai spera la semifinalele competitiei. Ma astept ca victoria sa vina pentru norvegience deoarece au o echipa mult mai buna, iar meciul e foarte important pentru ele.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Porto vs Portimonense
Pronostic:
FC Porto -1 AH
Cota
1.22
Juventus vs Inter
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.37
Ungaria vs Norvegia
Pronostic:
2
Cota
1.23
Cota finala: 2.06
Profit: 4.24
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro