Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.50

BETANO

Prieteni, eu voi încerca pentru azi un bilet format din 54 meciuri, pe care le-am studiat și care mi se par foarte bune. Am o încredere așa de mare în fiecare selecție în parte, încât am decis să îi dau acestui bilet șansa de a fi mizat cu 10/10 :)

Primul meci este din Divizia A1 de volei masculin a României, acolo unde voi miza pe o victorie scurtă a celor de la Zalău în deplasarea de la Câmpia Turzii.

cota2.ro

Deschide un cont nou la Betfair până pe 20 decembrie și primești:

  • Bonus până la 450 de lei pe Sportsbook
  • Bonus 150 de lei pariu gratuit pe Exchange
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la Betfair>>

Cristi Popovici, actualul antrenor al lui Metaloglobus București, merge să dea piept cu fosta sa echipă, Aerostar Bacău, dar nu-i prevăd viață ușoară. Este meci de 6 puncte în economia salvării de la retrogradare, iar Florin Bratu are ambiții mari. Voi miza pe victoria lui Aerostar cu miza rambursată în caz de egalitate în condiții DNB (Draw No Bet - am ținut să explic asta a nu știu câta oară pentru că de fiecare dată se găsește câte un căscat care să întrebe ce înseamnă DNB, fără să citească argumentarea)

Arsenal merge brici în ultimul timp, iar amprenta lui Unai Emery se vede în jocul echipei care place atât fanilor cât și spectatorilor. Arsenal a înscris minim 2 goluri în 12 din ultimele 14 meciuri, iar din ultimele 13 a plecat neînvinsă.

Chiar nu înțeleg de ce Valencia este favorită în fața Sevillei în partida de sâmbătă! Poate pentru că ”liliecii” au câștigat 6 din ultimele 7 directe în fața Sevillei în toate competițiile? Dar totuși..vorbim aici de o confruntare între locul 15 și locul 2 din Primera, iar Sevilla este neînvinsă în 9 din ultimele 10 etape

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Câmpia Turzii vs Zalău
Pronostic:
0-3 scor corect
Cota
1.73
Aerostar Bacau vs Metaloglobus
Pronostic:
Aerostar DNB
Cota
1.53
Arsenal vs Huddersfield
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
1.47
Valencia vs Sevilla
Pronostic:
X2
Cota
1.67
Cota finala: 6.50
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro