Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.05

BETANO

Chelsea - Manchester City

Gazdele au o echipa buna si un antrenor care cunoaste fotbalul insa, dupa parerea mea, sunt cativa jucatori care pur si simplu nu au ce cauta la acea echipa. Man. City nu o sa conteze azi pe Aguero si De Bruyne dar lotul pe care il are Guardiola la dispozitie este unul foarte bun. Nu cred ca ”cetatenii” vor pierde astazi in fata unei echipe cu moral slab si forma neconvingatoare.

cota2.ro

CFR Cluj - Gaz Metan Medias

Campioana Romaniei merge foarte bine in campionat reusind sa maresca diferenta dintre ei si principalii urmaritori. Echipa lui Teja joaca un fotbal bun si le poate pune probleme celor de la CFR dar de victorie nu cred ca se poate pune vorba deoarece clujenii se apara foarte bine si au un apetit ofensiv mult mai bun decat in perioada Dan Petrescu deoarece actualul antrenor ofera multa libertate jucatorilor pe teren.

Arsenal - Huddersfield

”Tunarii” sunt intr-o forma de zile mari nefiind invinsi de 20 de meciuri in toate competitiile. Huddersfield nu merge deloc bine in campionat acolo unde ocupa un loc in subsolul clasamentului, iar in ultimele 2 meciuri nu au obtinut niciun punct. Cred ca Arsenal ii poate invinge pe Huddersfield mai ales prin prisma faptului ca joaca pe teren propriu dar si faptul ca sunt o echipa mai valoroasa si au o forma foarte buna.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Manchester City
Pronostic:
X2
Cota
1.30
CFR Cluj vs Gaz Metan Medias
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Arsenal vs Huddersfield
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.68
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro