Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.01

BETANO

FC Schalke - Borussia Dortmund

Oaspetii sunt lideri in Bundesliga, iar astazi se deplaseaza pe terenul celor de la Schalke, echipa cu care au avut mereu probleme. Oaspetii vor cu siguranta sa mentina diferenta de puncte dintre urmaritoare si pentru asta au nevoie de victorie astazi. Cu o echipa in forma, Dortmund o poate invinge astazi pe Schalke chiar pe teren propriu. Eu o sa mizez pe faptul ca acesti vor marca in acest meci.

cota2.ro

FC Zwolle - Ajax Amsterdam

Ajax are o misiune usoara in acesta seara la Zwolle, echipa care nu merge deloc bine in acest campionat, iar obiectivul acesteia este salvarea de la retrogradare. Ajax are nevoie de toate cele 3 puncte pentru a se apropia de liderul PSV care si-a marit distanta dupa victoria de aseara.

Espanyol - FC Barcelona

Derby catalan intre cele 2 echipe ale orasului Barcelona. Ma astept la un meci crancen asa cum au fost majoritatea dintre intalnirile celor doua echipe. La Barcelona revine Suarez dupa o mica accidentare si cred ca cei de la Espanyol au de ce sa le fie frica. Ma astept ca si gazdele sa aiba initiativa in unele momente deoarece fanii gazdelor sunt foarte galagiosi, insa, trupa lui Valverde cred ca o sa aiba ultimul cuvant de spus si cred ca o repriza pot castiga in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Schalke vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Oaspetii marcheaza
Cota
1.20
FC Zwolle vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
2&2+
Cota
1.30
Espanyol vs FC Barcelona
Pronostic:
Oaspetii castiga minim o repriza
Cota
1.29
Cota finala: 2.01
Profit: 4.04
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro