Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.16

BETANO

Newcastle - Wolves

Newcastle primeste vizita celor de la Wolves si ma astept la un meci in care gazdele vor ataca foarte mult pe flancuri. Cunosc foarte bine stilul de joc al gazdelor si astazi, avand in vedere ca au meci acasa, o sa fie din nou o medie foarte mare de cornere dupa parerea mea. ”Alb-negrii” produc multe lovituri de colt si ma astept ca si astazi sa produca cel putin 4 lovituri de la coltul terenului.

cota2.ro

Borussia Mönchengladbach - VfB Stuttgart

Gazdele joaca un fotbal super ofensiv, iar adversarul de astazi pare victima perfecta. Cu o victorie astazi, Borussia Mönchengladbach urca pe locul secund in spatele celor de la Dortmund. Stuttgart are o medie de peste 2 goluri primite in meciurile in deplasare, in timp ce gazdele au castigat toate cele 6 meciuri din acest sezon jucate pe teren propriu, avand astfel o medie de minim 3 goluri marcate in meciurile de pe propriul teren. Cred ca gazdele se vor impune destul de lejer avand in vedere ca diferenta dintre cele 2 echipe este una destul de mare.

SD Huesca - Real Madrid

Real Madrid are o deplasare din care trebuie sa obtina maximum de puncte. Huesca e lanterna rosie din LaLiga si ma astept la o victorie destul de clara a celor de la Real Madrid deoarece sunt destul de jos in clasament, iar pana si un punct pierdut pe terenul celor de la Huesca ar fi catastrofal. In iarna, din cate am inteles, Realul o sa faca ceva miscari de trupe dar pana la perioada de ”mercato” acestia trebuie sa castige cat mai multe puncte pentru a recupera locurile pierdute in clasament.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Wolves
Pronostic:
Gazdele peste 3.5 cornere
Cota
1.30
Borussia Mönchengladbach vs VfB Stuttgart
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.29
SD Huesca vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.29
Cota finala: 2.16
Profit: 11.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro