Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Viitorul

BETANO

Păi dacă nici la FCSB-Viitorul Constanta, jucat la Pitesti, meci amânat de ieri pe azi nu pariem ca vor fi multe faulturi, atunci când mai pariem așa ceva?

Avem toate ingredientele: arbitru Marius Avram. Peste 32 de faulturi dictate in meciurile importante din acest sezon fiind un fleac pentru el. Un arbitru care fluieră des. Fragmentează jocul de frica de a nu-l scăpa din mână. Este exact ce se poate întâmpla astăzi. Asta deoarece Viitorul cu tinerii armăsari dornici de afirmare va alerga de 2 ori mai mult decât jucatorii FCSB-ului. Și cum îi poti opri pe acești juni decât prin fault? Unde mai punem că din dorinta de afirmare, exces de adrenalină și chiar lipsă de experiență pentru unii dintre ei, și jucatorii Viitorului faultează des.

cota2.ro

Deschide un cont nou la BETANO până pe 20 decembrie și primești:

  • Bonus până la 500 de lei la pariuri sportive
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la BETANO>>

Cred că ne putem baza si pe factorul STRES ACUMULAT. Asta deorece, după cum bine cunoasteti, meciul trebuia să se dispute ieri. Dar din cauza ceții se va juca astazi. Asta inseamna o zi in plus de ședere in Pitesti. Costuri, program dat peste cap, incertitudine. Nici astăzi nu se știe dacă se joacă meciul. De ce? Pentru că în primă fază meciul trebuia sa se dispute la ora 14.00. Dar datorita cererii expres a televiziunilor, acesta se va juca de la ora 20.00. Și dacă va fi ceață ca aseară?

Toate aceste aspecte indică un lucru clar: nervozitate. Care se va concretiza intr-un joc agresiv de ambele părti.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Viitorul
Pronostic:
peste 31.5 faulturi
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro