Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.02

BETANO

Inter - PSV

Inter are nevoie de succes pentru a spera la calificare. PSV e deja eliminata din competitie si probabil vor juca cu multe rezerve. Cred ca italienii se vor impune astazi deoarece Tottenham are meci cu Barcelona si se pot incurca dar din cate am inteles, Barcelona o sa utilizeze si ea ceva rezerve. Inter are o echipa foarte buna si cred ca astazi se vor impune in fata celor de la PSV mai ales ca acestia sunt deja eliminati, iar miza pentru gazde e uriasa.

cota2.ro

Liverpool - Napoli

Liverpool are nevoie de victorie, fie cu 1-0, fie la 2 goluri diferenta in cazul in care Napoli marcheaza. Nu am ales pariul in asa fel ca Napoli o sa marcheze sau nu. Cred ca Liverpool o sa reuseasca sa invinga deoarece au o echipa foarte, foarte buna, iar pe stadion o sa fie o atmosfera extraordinara. Consider ca pronosticul ales pentru acesta partida il putem bifa destul de simplu.

Steaua Rosie Belgrad - PSG

Trebuia sa aleg o cota ceva mai mica sa completez biletul, asa ca o sa merg pe victoria celor de la PSG deoarece un egal, pe langa faptul ca ar fi rusinos, ii claseaza mai rau. Stim prea bine ca prima pozitie in grupa iti ofera un adversar mai accesibil in faza urmatoare si sunt cateva echipe pe care PSG le-ar calca in picioare. Ma astept ca francezii sa se impuna destul de clar in fata sarbilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter vs PSV
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.29
Liverpool vs Napoli
Pronostic:
Gazdele castiga minim o repriza
Cota
1.33
Steaua Rosie Belgrad vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.18
Cota finala: 2.02
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro