Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.06

BETANO

Romania - Spania

Romania are nevoie de victorie in meciul de astazi cu Spania pentru a se mentine in cursa participarii in careul de asi de la Campionatul European de Handbal Feminin. Spania nu mai are nicio sansa de a se califica si e o echipa mult mai slaba decat Romania. Ma astept ca Neagu & CO. sa marcheze in jur de 30 de goluri si ma astept ca diferenta de goluri sa fie una consistenta.

cota2.ro

Olanda - Norvegia

Olanda vine dupa succesul cu Romania si s-a instalat pe prima pozitie a grupei. Azi insa joaca cu Norvegia, echipa care sufera destul de mult. Nordicele au nevoie de victorie in meciul de azi si cred ca se vor impune deoarece in meciurile directe Norvegia a cam castigat tot, iar valoarea este deasemenea de partea acestora.

Livepool - Napoli

Una dintre cele doua echipe o sa se califice in etapa urmatoare din UEFA Champions League si ma astept la un meci crancen. Cred ca o sa avem multe fazede poarta in acest meci iar pariurile pe cornere par idei atractive. Am zis sa completez biletul cu un pronostic simplu pe cornere care cred ca se poate bifa destul de usor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Spania
Pronostic:
1
Cota
1.26
Olanda vs Norvegia
Pronostic:
2
Cota
1.36
Liverpool vs Napoli
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.20
Cota finala: 2.06
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro