Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.46

BETFAIR SPORTSBOOK

Băieți, cu tupeu înainte azi! Voi miza pe un bilet format din 3 meciuri, ale căror șanse individuale de reușită sunt destul de bune. Pentru mine chiar merită o miză de 10/10.

Zalău vs Steaua

cota2.ro

Nu trebuie să vă sperie cota de 2.15 pentru scor corect 3-0 la seturi pentru Zalău în meciul de azi cu Steaua, disponibilă în oferta Betfair. Sunt convins că aceasta va scădea, valoarea ei reală este sub 1.80 în condițiile în care brazilianul De Pra de la Steaua nu a jucat nici sâmbătă deoarece avea probleme cu viza.

Șahtior Donetsk vs Olympique Lyon

Singurul meci unde se joacă în Champions League cu calificarea în optimi pe masă este cel dintre Sahtior și Lyon. Sahtior trebuie să își învingă adversarul de azi pentru a se califica, e simplu. 5 din cele 10 meciuri ale celor două echipe din grupele Champions League s-au terminat cu scorul de 2-2. Ambele echipe au marcat în 8 din aceste 10 meciuri.

Viktoria Plzen U19 vs AS Roma U19

Avem o situație și în grupa G a UEFA Youth League, unde Plzen priemște vizita lui AS Roma. Plzen se află pe 3, la un singur punct în spatele italienilor, deci este obligatoriu să joace la victorie. Meciurile lui AS Roma din grupă au produs o medie de fix 5 goluri, enorm, în fiecare din cele 5 partide înregistrându-se minim 3. Media de goluri din meciurile lui Plzen este de 3.8, deci avem toate ingredientele pentru un nou meci spectaculos. În partida de acum 2 luni s-au marcat 7 boabe, Plzen impunându-se cu 4-3 la Roma.

Deschide un cont nou la Betfair până pe 20 decembrie și primești:

  • Bonus până la 450 de lei pe Sportsbook
  • Bonus 150 de lei pariu gratuit pe Exchange
  • GRATUIT Masterclassul de pariuri sportive PUTEREA COTELOR
  • GRATUIT acces pe viață în grupul Premium

<<Deschide aici un cont nou la Betfair>>



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Zalău vs Steaua
Pronostic:
3-0 scor corect
Cota
2.15
Sahtior vs Lyon
Pronostic:
GG
Cota
1.44
Plzen U19 vs AS Roma U19
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Cota finala: 4.46
Profit: 34.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro